Csatlakozás

Sikeres játékvezet​ői továbbképz​és

Bulvár

Sikeres játékvezet​ői továbbképz​és

A „Kézilabda és kommunikáció” címmel megtartott kétnapos jétékvezetői Utánpótlás Klub foglalkozást az MKSZ. JB.Albizottsága és a Komlósi Oktatási Stúdió.

40 utánpótlás korú játékvezető kapott meghívást(14 hölgy és 26 férfi)

A második alkalommal megrendezett eseményen a fiatal, tehetséges játékvezetők új típusú előadásokat hallhattak. Nem csak a játékvezetés szabályrendszeréhez tartozó témakörökről, hanem az azt segítő eljárásokról és megnyilvánulásokról valamint, viselkedési formációkról hallhattak. Előadást tartottak többek között Gulyás László (riporter) aki a játékosok, nézők és a TV kommentátorok szemszögéből közelítette meg a játékvezetők működését. Egerszegi Anna és Váradi Klára (beszédtechnika-tanárok), Görög Ibolya (protokoll-tanácsadó) a viselkedés iskolája címmel tartott érdekfeszítő előadást.

Kálnoki Kis Attila( világbajnok öttusázó) mozgáskoordináció, erőbeosztás címmel, a szellemi és fizikai energiák helyes beosztásáról beszélt. R. Kárpáti Pétertől (színész,rendező) a fellépés iskolája címmel, kaptak tanácsokat a fiatalok. Zárásként Komlósi Gábor (médiaiskola igazgatója) a gyűlöletbeszéd „elkerülő magatartások kitérés a verbális támadások elől„ című előadásában azokról az emberi tényezőkről beszélt melyek elengedhetetlenül szükségesek a „negatív” jelenségek feldolgozásában.

Fotó: www.spokey.hu

Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

FTC: váltás a jobb átlövő poszton

Szerző 2018-03-07

Átigazolási hírek

Mariama Signaté jövőre is Érden

Szerző 2018-03-07