Csatlakozás

Sikeres műtéten esett át Danick Snelder

Friss

Sikeres műtéten esett át Danick Snelder

Október közepén, a Vipers Kristiansand elleni hazai, felejthetetlen összecsapást követően jelezte női kézilabdacsapatunk holland beállója, Danick Snelder hogy hátfájdalom miatt nem tud pályára lépni. Az azóta eltelt hónapokban komoly hullámzást írt le az állapota – jelentős javulás után rendre romlott és a többször is közelre vizionált visszatérés így nem valósulhatott meg.

„Danicknek porckorongsérve volt, amelyet meg kellett műteni, mert olyan mértékű volt a kiboltosulása, hogy az nyomta az ott kilépő ideggyököt, és így már a lábába lesugárzó panaszokat okozott – mondta Vajay-Gazsó Dorottya, női kézilabdacsapatunk gyógytornásza. – A konzervatív és a gyógyszeres kezelés sem vezetett eredményre, ezért az operáció során a kiboltosuló részt eltávolították. Az orvosok a műtét után azt mondták, hogy a eltávolított rész nagyobb volt, mint amekkorára számítottak, de egyébként nagyon jók a kilátások, mert más problémát nem találtak.
Danicket magyar és holland gerincspecialisták is vizsgálták, végül Hollandiában műtötték, és szerencsére a beavatkozás másnapján már haza is engedhették.

(FTC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Új színekben

Szerző 2019-06-10

Átigazolási hírek

Jamali elhagyja Veszprémet

Szerző 2019-06-10

Átigazolási hírek

Füredi távozók

Szerző 2019-05-30