Csatlakozás

Sorsoltak a kontinentális kézilabda kupákban

Bulvár

Sorsoltak a kontinentális kézilabda kupákban

Kedden délelőtt az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) bécsi székházában lebonyolították a férfi és női kontinentális kupák sorsolását. Az EHF honlapjának beszámolója szerint a férfi EHF Kupában a Grundfos-Tatabánya már az első körben, a 40 közé jutásért bekapcsolódik: itt a belga Achilles Bocholt lesz az ellenfele, az első mérkőzést szeptember 7-én vagy 8-án rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később kerül sor. A Csurgó csak a következő fordulóban, a legjobb 32 között kapcsolódik be a sorozatba, s a spanyol Aragónnal találkozik.

A nőknél az EHF Kupában a legjobb 32 között a Vác a selejtező második fordulójában sorra kerülő bosnyák Zrinski Mostar és a holland VOC Amsterdam párharcának győztesével találkozik. A Fehérvár KC szintén a 32 között egy másik, korábbi selejtezős párharc továbbjutójával, vagy a brit Olympia HC-Londonnal, vagy az izlandi Frammal csap össze. Mindkét magyar csapat esetében az első mérkőzést november 9-én vagy 10-én rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később kerül sor.

A női KEK-ben Veszprém Barabás-Duna Takarék a 32 között a fehérorosz Gorodnicsanka és az izraeli H.C. Holon párharcának győztesével találkozik.

Forrás: www.sportgeza.hu

Fotó: www.commons.wikimedia.org

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13