Csatlakozás

Stine Oftedal kihagyja az MK mérkőzéseket!

Friss

Stine Oftedal kihagyja az MK mérkőzéseket!

A Győri Audi ETO KC norvég irányítója a március 25-ei Horvátország elleni EB-selejtező első félidejében egy beugrásos lövést követően rosszul ért talajt, bal bokáját fájlalva hagyta el a pályát. Az orvosi vizsgálatok 10 nap pihenőt írtak elő a játékosnak, így a hétvégi Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntőjét biztosan kihagyja.

A sérülésekkel sújtott zöld-fehérek kiemelten fontos időszak előtt állnak mind a hazai bajnokságot és kupaszereplést, mind pedig a nemzetközi porondon zajló megmérettetéseket illetően, s korántsem könnyíti meg helyzetüket, hogy újabb kulcsjátékosukat, Stine Oftedaltkénytelenek rövid időre nélkülözni.

„Stine Oftedal vasárnap válogatott mérkőzésen megsérült, az ezt követő orvosi vizsgálat törést nem igazolt. Győrbe történő visszaérkezését követően a játékos ma reggel kontrollra jelentkezett, a dokumentált stabilitási vizsgálat alapján bal bokájában részleges szalagsérülés véleményezhető. Rögzítő viselése mellett megkezdtük a fizikoterápiát, legkorábban 10 nap múlva kezdheti meg a sportintenzitású terhelést, egy hét múlva kontroll vizsgálatot végzünk.” – nyilatkozta dr. Balogh Péter csapatorvos.

(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Vladimir Cupara Veszprémbe igazol

Szerző 2018-12-29

Átigazolási hírek

Fél évre kölcsönvettük Horváth Dórát

Szerző 2018-12-21