Csatlakozás

Szabó Péter új szerepkörben

Friss

Szabó Péter új szerepkörben

A jövőben szakmai igazgatóként dolgozik a megyeszékhelyi klub élén Szabó Péter. Aktív sportolói pályafutása lezárásával a 36 éves korábbi balátlövő új fejezetet nyit az életében.

– A klubon belüli új szerepkörrel szinte egy időben érkezett a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) felkérése, miszerint a megyei szövetség elnökeként számítanának a munkámra – magyarázza Szabó Péter. – Ezek után úgy éreztem, ez a megfelelő pillanat arra, hogy lezárjak egy fejezetet az életemben, s újat nyissak. Óriási kihívásként tekintek az előttem álló feladatokra, amelyeket játékosként már nem végezhetnék az elvárt színvonalon. A jövőben más területen, vezetőként igyekszem segíteni az egri klubot és a megyei kézilabda életet.
Szabó Péter feladata a klub felnőtt és utánpótlás csapatainak szakmai felügyelete.
A csapat Tóth Edmond vezetésével gőzerővel készül az NB I-es bajnokság szeptemberi nyitányára. Takács Bencéék számára az első edzőpartner augusztus 1-én érkezik, amikor a szomszédvár B. Braun Gyöngyös együttesével játszanak felkészülési mérkőzést a mieink. A keret azonban még nem tekinthető véglegesnek.
– Új játékosként egyelőre a litván átlövőt, Rolandas Bernatonist, valamint Hegedűs Márkot, Rédei Istvánt és a veszprémi utánpótlásból érkezett balszélsőt, Molnár Balázst köszönthetjük – osztotta meg Szabó Péter. – Ugyanakkor Inal Aflitulinért az orosz bajnokságban legutóbb ezüstérmet szerző HC Spartak csapata tett ajánlatot, s a játékos érdekeit szem előtt tartva úgy döntöttünk, nem gördítünk akadályt a klubváltása elé.
(Eger)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek