Csatlakozás

Győri Audi ETO KC játékoskerete a 2020/21-es szezonra

Friss

Győri Audi ETO KC játékoskerete a 2020/21-es szezonra

„Nagy örömömre szolgál, hogy sikeres egyeztetéseken vagyunk túl klubunk jövő évi keretét és szakmai stábjának összetételét illetően. Fontos elmondanom, hogy az elmúlt időszakban – főleg a világbajnokságon folytatott megbeszélések, melyek már a 2021/22-es keretre vonatkoztak – nagy előrelépéseket tettünk, azonban még nincs itt az ideje, hogy beszámolhassunk róluk, de folyamatosan tesszük a dolgunkat.
Amint már korábban bejelentettük, Amandine Leynaud új, kibővült szerepet tölt be az új szezon kezdetétől, játékosként és kapusedzőként áll az érkező hálóőrök és Danyi Gábor rendelkezésére.
Vezetőedzőnk munkájával elégedettek vagyunk, így nem is volt kérdés, hogy biztosítjuk támogatásunkról és újabb egy évre szóló kontraktust írunk alá vele. A Danyi Gábor által vezetett szakmai stáb az elmúlt másfél évben mindent megnyert a csapatunkkal. Igaz, vannak olyan mérkőzések, amikor a csapat az általunk igen magasra tett mércéhez képest gyengébben teljesít, de nagy igazság a kézilabdában, hogy a trófeákat május hónapban osztják. Ezzel a döntésünkkel, hogy Danyi Gábort már a szezon 2/3-nál, február hónapban megerősítjük pozíciójában, egyrészt mutatjuk a bizalmat irányába, másrészt nem titkolt szándékkal azt a stabilitást, amely mindig is jellemezte a Győri Audi ETO klubfilozófiáját. Azt gondolom, nálam jobban jelenleg nem ismeri senki a szakmai stábot, tudom azt, hogy mennyit dolgoznak azért, hogy a korábban említett mércének csapatunk minden szempontból megfeleljen, s köszönöm az Elnökségnek, a támogatóinknak, hogy az ehhez szükséges feltételeket közösen tudjuk megteremteni és a csapat rendelkezésére bocsátani.
Sikerült megegyeznünk a folytatásról a szakmai stáb további tagjaival is, így erőnléti edzőnk, Holanek Zoltán, és videoelemző edzőnk, Kun Attila is zöld-fehérben végzi mindennapi munkáját a 2020/21-es szezonban is.
A szakmai stábunk a jövő szezontól azonban Görbicz Anitával lesz teljes, aki Amandine Leynaud-hoz hasonlóan másodedzői feladatkört is betölt, így segítve csapatunkat az újabb sportsikerek elérésében.
Szeretném mindenképpen kiemelni és még jelen pillanatban nem megköszönni a munkáját Zdravko Zovkonak, aki két évvel ezelőtt az első szóra igent mondott a felkérésemre, s mind a csapatnak, mind a szakmai stábnak hatalmas respektet mutatva végzi mindennapi feladatát. Teszi ezt úgy, hogy abszolút a háttérben, igazi másodedzőként tevékenykedik.
Zdravko Zovkonak a következő szezonban a már elindult utánpótlás akadémiánkon fontos szerepet szánunk az utánpótlás játékosaink fejlődését segítve.
Bízunk benne, hogy az új felállásban összeálló szakmai stáb ütőképes egységet tud majd alkotni, a szakmai szem a pálya mellől igazi játékosszemlélettel párosul, melyről úgy gondoljuk, tökéletes elegy lehet. Munkájukhoz kitartást és sok sikert kívánunk a továbbiakban!” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.
(Győri Audi ETO KC)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek