Csatlakozás

Szeged – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

Friss

Szeged – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

Szegeden, szombaton a 15:00-kor kezdődő MOL-Pick Szeged – MVM Veszprém magyar bajnoki rájátszás mérkőzésen eldől a bajnoki cím sorsa.
Xavi Sabaté: A két csapat közti második, Szegeden megrendezésre kerülő meccs fog dönteni idén a bajnoki cím sorsáról. Ilyen idén a bajnokság lebonyolítási rendszere, hogy nincsen döntő sorozat. Egy nagyon kemény idegenbeli meccsre számítok, de ezúttal a Szegeden lesz a nyomás, hogy nyerjen hazai pályán, a saját szurkolói előtt. Természetesen, ahogy mindig, ezúttal is a legjobb teljesítményünket akarjuk nyújtani. Tisztában vagyunk vele, hogy Szegeden nehéz dolgunk lesz, mint mindig, de azért megyünk oda, hogy győzzünk.

Cristian Ugalde: Úgy érzem, képesek vagyunk arra, hogy győzzünk Szegeden. Ez a negyedik évem Veszprémben, és eddig minden mérkőzést megnyertünk ellenük tavasszal, márpedig az igazán fontos, trófeákat érő meccseket akkor játsszák. Miért ne folytatódhatna ez a sorozat?

Juan Carlos Pastor: a hét legfontosabb feladata, hogy alázatosan készüljön mindenki a meccsre.
Jó hír, hogy kedden Rajko Prodanovics is edzésbe állt, és van remény arra is, hogy Ancsin Gabi is pályára tud lépni.

Balogh Zsolt: Jól jött a két nap pihenő, teljesen ki tudtam magam kapcsolni, nem is gondoltam a kézilabdára. Keddtől azonban csak a Veszprém elleni meccs jár a fejünkben, erre koncentrálunk, erre készülünk. Nekem mindennap eszembe jut, hogy mekkora meccs elé nézünk. Egyértelműen erőt adnak nekem a hajrában szerzett gólok, örülök neki, hogy hozzátudtam tenni a csapat játékához. Bravúr kell szombaton, de ez a fantasztikus közönségünkkel össze is jöhet

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek