Csatlakozás

Szegedi vélemények a sorsolás után

Friss

Szegedi vélemények a sorsolás után

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője:
– Jobb, hogy a B csoportba kerültünk, ez nem kérdés. Az első számú feladatunk az, hogy összeálljon a csapat, ám ennek ellenére ha szeretnénk messzire jutni, az első három hely valamelyikén kell továbbjutnunk – mondta Juan Carlos Pastor, a szegediek vezetőedzője.

Marko Krivokapics, a MOL-Pick Szeged másodedzője:
– Ahogy kezdődött a sorsolás, azt hittem, ugyanabba a csoportba kerülünk, mint tavaly, végül azonban érkeztek új csapatok is. Az lesz a legfontosabb, hogy meccsről meccsre fejlődjünk, jobbak legyünk, kövessük azt az utat, amit eddig. Fontos lesz, hogy a hazai meccseket megnyerjük, mert a csoportból mindenképpen szeretnénk továbbjutni.

Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged átlövője:
– Élőben néztem a sorsolást, és nem vitás, hogy az A csoport brutálisan erős lett, de a miénk is annak számít. Alapfelállás, hogy tovább kell jutnunk. Nem lesz könnyű, mert alaposan kicserélődött a keretünk, így fontos, hogy minél hamarabb összeálljunk. Több csapatot ismerünk, mivel tavaly is játszottunk ellenük, lesznek pikáns meccsek is. A Kielcébe tőlünk megy Bombac, de Buntic és Sego éppen a lengyelektől érkezett hozzánk. A Breszttel ezúttal már ellenfél lesz Prodanovics, míg a Vardar ellen Gorbok csatázhat szegedi mezben. Örülök, hogy a Zagreb és a Celje is ellenfelünk, hiszen ezek a városok közel vannak Szegedhez, így remélhetően a szokásosnál is több szurkolónk kísér majd el minket

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek