Csatlakozás

Találkozás a csapattal

Friss

Találkozás a csapattal

Az ÉRD Arénában rendezett közönségtalálkozón szurkolóink autogramot gyűjthettek, és közös fotókat készíthettek játékosainkkal, valamint megismerkedhettek idei célkitűzéseinkkel, illetve együttesünk új tagjával, Larissa Araújóval.

Kevesebb, mint két héttel a 2016/2017-es szezon rajtja előtt szurkolóink az ÉRD Arénában találkozhattak kedvenc csapatuk játékosaival. A közönségtalálkozót elnökünk, Tekauer Norbert nyitotta meg, aki elmondta, sikerült megvalósítani azt a törekvését is a klubnak, hogy egyben tartsa a csapatot. Keretünkből senki sem távozott, míg csapatunk a brazil válogatott balszélsőjével, Larissa Araújóval bővült, akire Takács Kitti és Olivera Vukcevic sérülése miatt volt szüksége csapatunknak. Folytatásként Tekauer Norbert kiemelte: csapatunk célkitűzése idén is az előrelépés, mely a bajnoki dobogó valamelyik fokát, és a minél jobb nemzetközi kupaszereplést jelenti.
Ezt követően együttesünk vezetőedzője, Szabó Edina vette át a szót, aki elmondta nagyon motiválja a csapatot, hogy a mai közönségtalálkozóhoz hasonlóan már a felkészülési mérkőzéseinkre is sok szurkolónk látogatott ki. Szakvezetőnk hozzátette, az előttünk álló szezonban is lelkes és harcos játékot, valamint a megszokott küzdőszellemet várja csapatától, és célunk, hogy 2017-ben is szerepeljünk az Európa Kupában, ami azt jelentené, hogy továbbjutottunk az őszi fordulókon, és játszhatunk a négyes döntőbe jutásért. Vezetőedzőnk kiemelte, hogy az idei szezonban is ugyanolyan fontos szerepe van szurkolóink támogatásának mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseken, csakúgy, mint az elmúlt években. A közönségtalálkozó beszélgetésekkel, autogram osztással és közös fényképek készítésével zárult. 2016/2017-ben is hajrá ÉRD!
(Érd)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek