Csatlakozás

Tatabányai adomány

Friss

Tatabányai adomány

Rózsaszín-fehér mezben arattak történelmi győzelmet a Telekom Veszprém csapata ellen és ezzel példaértékű összefogásra, adakozásra inspirálták a csapat szurkolóit, támogatóit.

Matics mester tanítványai a pályán mutatták meg mi az igazi csapatmunka, a támogatóink pedig a pályán kívül tették meg ugyanezt.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Grundfos Tatabánya KC szponzorai, akik javarészt a környékbeli multinacionális vállalatok, szintén csatlakoztak a tigrisekhez és rózsaszín szalagok ellenében adománygyűjtést szerveztek Október hónapjában.

Támogatóink gyűjtéséből, partnereink nagylelkű felajánlásaiból, valamint a mezekből befolyó adomány összege 1.150.000 Forint, melyből egymillió forintot idén is a Szent Borbála Kórháznak ajánlunk fel, a Mammográfiai és az Onkológiai osztálynak egyenlő arányban elosztva még a maradék százötvenezer forintot a Betegápolásért Alapítvány Fejér Megyei Szent György Kórháznak.

Névadó szponzorunk, a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. dolgozói a kezdetektől a Kék Tigrisekkel harcolnak, idén pedig a Reckitt Benckieser Tatabánya Kft., az AGC Glass Hungary Kft. Valamint az Europlast Ablak Kft. munkatársai is csatlakoztak a kampányához.

Az említett cégek képviselői az OCI-LIONS elleni EHF kupameccsen jelképesen is átnyújtották az adományt a Szent Borbála Kórház főigazgatójának, Dr. Lőke Jánosnak és orvosigazgatójának, Dr. Dombi Péternek.

(Tatabánya)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek