Csatlakozás

A tatabányaiak kiváló teljesítménnyel nyerték meg a tornát

Friss

A tatabányaiak kiváló teljesítménnyel nyerték meg a tornát

Férfi kézilabda négyes torna, Zágráb.
Grundfos Tatabánya KC – Nexe Zagreb (horvát) 24-20 (14-7)
A Grundfos KC gólszerzői: Grigoras 7, Pásztor 4, Vujovics, Rosta 3-3, Vranjes, Vrankovics 2-2, Juhász, Sipos, Bozsovics 1-1.

Az egyik legerősebb horvát csapattal, a tatabányaiakhoz hasonlóan ugyancsak az EHF-kupában érdekelt Nexe Zagrebbel csapott össze a Grundfos KC a torna pénteki nyitónapján. Az első félidőben támadásban és védekezésben is jól muzsikált a tatabányai gárda. A folytatásban aztán sikerült a vezetést elherdálni, a végjáték azonban a tatabányaiaknak jött össze jobban. A meccsen Vranjes súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.

Grundfos Tatabánya KC – Maribor (szlovén) 32-16 (14-8)
A Grundfos KC gólszerzői: Vujovics 8, Bozsovics, Rosta 5-5, Juhász 4, Rozner, Schäffer 3-3, Pásztor 2, Vrankovics, Szöllősi 1-1.

A torna döntőjét az RK Dubravát felülmúló szlovén Mariborral játszotta a tatabányai együttes. Matics Vladan gárdája fegyelmezett, jó védekezéssel rukkolt elő és felőrölte ellenfelét, már az első félidőben. A második felvonásban a Grundfos KC ott folytatta, ahol az elsőben abbahagyta, külön kiemelendő, hogy a fiatalok – Rosta, Rozner és Schäffer – is éltek a lehetőséggel. Sajnos ez a találkozó sem múlt el baj nélkül: Sipos Adrián szenvedett kisebb lábsérülést. Folytatás szerdán 16.30-tól a Földi Imre Sportcsarnokban a szlovén Krka ellen.
A torna végeredménye: 1. Grundfos Tatabánya KC, 2. Maribor, 3. Nexe, 4. RK Dubrava.

Kontra Zsolt, a Grundfos Tatabánya KC technikai vezetője: Az első napra rányomta a bélyegét a nagy meleg, küzdelmes mérkőzést vívtunk. A második meccsünkön már kísérletezésre is volt lehetőségünk.

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek