Csatlakozás

A Telekom Veszprém továbbra is részt vesz a mellrák elleni kampányban

Friss

A Telekom Veszprém továbbra is részt vesz a mellrák elleni kampányban

Az Amerikai Rák Társaság és egy gyógyszergyártó vállalat javaslatára 31 évvel ezelőtt lett az október a mellrák elleni küzdelem hónapja.

Ilyenkor világszerte kampányokkal hívják fel a figyelmet a megelőzésre és a rendszeres vizsgálatokra, hiszen az időben felismert betegség 90 százalékos biztonsággal gyógyítható.
A figyelemfelkeltő kampányhoz az elmúlt évek során rengeteg sportoló és csapat csatlakozott októberről-októberre. Az egyik legjelentősebb az amerikai Nemzeti Futball Liga (NFL) volt, ahol a játékosok pink kiegészítőket (cipő, zokni, törölköző, sapka, stb.) viseltek ebben az időszakban. A magyar Steelers.hu oldal szerkesztői ennek mintájára, idén már nyolcadszor hirdették meg jótékonysági akciójukat.

A veszprémi kézilabda csapat idén negyedik alkalommal vesz részt a Pink Október jótékonysági kampányban. Korábban rózsaszín pólóban melegítettek a játékosaink, volt olyan is, hogy pink zoknit hordtak. Idén ismét pink pólót és csuklószorítót viselve ösztönzi a Telekom Veszprém csapata a szurkolókat a betegség elleni harc támogatására.
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek