Csatlakozás

Tisztes helytállás a világbajnok ellen

Bulvár

Tisztes helytállás a világbajnok ellen

Bár az ifiknek sikerült, a felnőtt férfi kézilabda-válogatottnak azonban beletört a bicskája a spanyolok elleni játékba. Míg a fiatalok 26 – 24-re legyőzték Spanyolországot, addig a debreceni Főnix csarnokban megrendezett barátságos felkészülési mérkőzésen kiváló kezdéssel, remek helytállással és példamutató küzdeni akarással, de elvéreztek a felnőttek.

A mérkőzés rossz előjellel kezdődött, ugyanis a bemelegítés során a Pick Szeged sztárkapusa, Mikler Roland térdfájdalmakra panaszkodott, ezért Mocsai a fiatal Tatait engedte pályára lépni, aki be is bizonyította, hogy ott a helye.

Az első félidőben fej-fej mellett haladt a küzdelem, a spanyolok magukhoz méltóan villogtatták meg tudásukat mind a támadásban, mind a védekezésben. Szövetségi kapitányunk sokféle taktikai elemet és játékost kipróbált, így az első játékrész végére 13 –13-as döntetlennel mentek ki a csapatok szünetre.

A második 30 perc első felében váltakozva vezették a csapatok a mérkőzést, azonban az utolsó 15 percre úgy tűnt, fiaink kissé veszítettek a koncentrációs képességükből, elfáradtak, sok hibával játszottak – ami e világklasszis csapattal szemben talán érthető is – , így a végeredmény ötgólos különbség lett.

Magyarország – Spanyolország: 29 – 24 (13 – 13)

Fotó: www.origo.hu

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek