Csatlakozás

Tomori Zsuzsi elkezdte a gyógytornát, Görbe az edzéseket

Friss

Tomori Zsuzsi elkezdte a gyógytornát, Görbe az edzéseket

A decemberi szerencsétlen VB-mérkőzés óta mindkét játékosunknak pihenő volt kiírva az orvos által, amelyet követően a héten tovább léptek a rehabilitációban.

Zsuzsit az állapotáról kérdeztük: “Köszönöm, most hogy elszakadtam az ágytól és a lakástól, már sokkal jobban vagyok. Nehezen viseltem a helyhez kötöttséget, már nagyon vártam, hogy kimozdulhassak. A hat hét alatt a térdhajlító géppel dolgoztam, és derékszögig sikerült eljutnom, az orvosunk szerint nagyon jól haladok. Most elkezdtem a 3D gyógytornát is, mindenféle eszköz segítségével megkezdődik a fokozatos terhelése a térdemnek. Emellett erősítek az X-body-val is, erre Görbével most együtt járunk. Sétálni is tudok már, de azért egy óra után megérzem, így le kell ülnöm, és fel kell raknom a lábamat. Remélem, most már gyorsabban halad az idő és a gyógyulásom, hiszen ki tudok mozdulni, azon vagyok, hogy mielőbb visszatérhessek.”

Görbicz Anitának sincsenek már fájdalmai, ő az elmúlt hetekben már végezte a kíméletes terhelést és erősítő gyakorlatokat, és elmondása szerint a héten csatlakozik a csapat edzéseihez is.Hat hét után Tomori Zsuzsinál megkezdődött a gyógytorna rehabilitáció, Görbe pedig csatlakozott a csapathoz.
(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek