Csatlakozás

Továbbra is a K&H az élvonal névadó támogatója

Friss

Továbbra is a K&H az élvonal névadó támogatója

A Magyar Kézilabda Szövetség újabb együttműködési megállapodást írt alá a K&H Bankkal, ennek értelmében a 2016-17-es idény végéig a magyar női és férfi NB I-es bajnokság hivatalos neve „K&H női kézilabda liga” és a „K&H férfi kézilabda liga”.
A Magyar Kézilabda Szövetség részéről Kocsis Máté elnök, a K&H Csoporttól pedig Hendrik Scheerlinck vezérigazgató látták el kézjegyükkel a két fél megállapodását. A felek szponzorációs szerződést kötöttek, amelynek értelmében a női és férfi NB I-es csapatok a K&H női kézilabda ligában és a K&H férfi kézilabda ligában versenyeznek.

– Nagyon örülünk a megállapodásnak, és annak, hogy ismét a K&H Bankot tudhatjuk magunk mellett a férfi és női élvonalbeli liga névadójaként – mondta el Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. – Mindkét versenysorozat Európa legjobb, legerősebb nemzeti bajnokságai közé tartozik, remek mérkőzésekkel, nagy csatákkal és rangadókkal. Mindkét fél a névadói megállapodás meghosszabbítását szerette volna, és általában is a tartós együttműködés a célunk partnereinkkel, így mérföldkőnek tekintjük az újabb szerződést, és azt, hogy a 2016-17-es szezon végéig az élvonalbeli csapatok a K&H kézilabda ligában szerepelnek.

„A K&H Csoport megtiszteltetve érzi magát, és örül annak, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség partnere lehet. A kézilabda sikeres sportág, és a magyar kézilabda bajnokság nagy hírnévre tett szert, mind magyar, mind nemzetközi szinten, kiemelkedő média-, köz-, és szurkolói érdeklődéssel kísérve. A Magyar Kézilabda Szövetség fő törekvése, hogy a sportág mintaadó legyen a sportéletben, és a versenysportban elért kiváló eredmények mellett az aktív szabadidő-eltöltésben is elismert sportággá váljon. A K&H egyik kiemelt társadalmi felelősségvállalási és támogatási területe a sport. Fontos feladatunknak tekintjük, hogy hozzájáruljunk az egészséges életmód népszerűsítéséhez. Büszkék vagyunk arra, hogy K&H ligaként ismét névadói lehetünk a magyar női és férfi kézilabda bajnokságnak.”- mondta el Hendrik Scheerlinck, a K&H Csoport vezérigazgatója a támogatás bejelentésekor.

A K&H női kézilabda liga 2016-2017-es szezonjában szereplő csapatok:
Budaörs, Dunaújvárosi KKA, DVSC-TVP, EUbility Group Békéscsabai ENKSE, Dunaújvárosi KKA, ELIOS Kispest NKK, Érd, Alba Fehérvár KC, FTC-Rail Cargo Hungaria, Győri Audi ETO KC, Ipress Center-Vác, Kisvárda Master Good SE, Mosonmagyaróvári KC SE, MTK Budapest, Siófok KC

A K&H férfi kézilabda liga 2016-2017-es szezonjában szereplő csapatok:
B.Braun Gyöngyös, Balatonfüredi KSE, Ceglédi KKSE, CYEB Budakalász, Csurgói KK, Grundfos Tatabánya KC, Balmazújvárosi KK, Mezőkövesdi KC, MOL-Pick Szeged, Orosházi FKSE-Linamar, SBS Eger Eszterházy, Sport36-Komló, Telekom Veszprém KC, Váci KSE

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek