Csatlakozás

Új név: Moyra-Budaörs Handball

Moyra Budaörs

Friss

Új név: Moyra-Budaörs Handball

Mihály Attila, vezetőedző számolt be a csapatot érintő változásokról: A továbbiakban Adidas felszerelésben játszanak a lányok.

„A stabilitás és az állandóság jegyében döntöttünk úgy, hogy idén kisebb mértékben változtatunk a kereten. Az érkezők közül Dávid-Azari Fruzsina és Hajduch Csenge a jelent, a rutint és a stabilitást képviseli, míg Horváth Laura és Kastl Anna a jövő emberei lehetnek. A lányok nagyon jól beilleszkedtek, bízom abban, hogy azt az egységes csapatszellemet, ami eddig jellemzett bennünket, tovább tudjuk vinni. A szakmai stáb Süle Krisztina, erőnléti edzővel és Kéri Zsófia, gyógytornásszal erősödött a nyáron. A felkészülési időszakban nagyjából az történt, amit elterveztünk mind az edzéseken, mind pedig az edzőmérkőzéseken.

A legnagyobb előrelépés számunkra az lenne, ha kevesebb megingással kiegyensúlyozott, stabil játékot tudnánk nyújtani egész szezonban. Pontszámban és helyezésben természetesen szeretnénk minél előbb végezni, de azt tudomásul kell venni, hogy nem csak mi erősítettünk és dolgoztunk keményen a nyáron. Kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek, én nagyon bizakodó vagyok. A biztos bennmaradás mellett minél szebb és látványosabb játékot várok azon elképzelések mentén, amit ez a klub kitűzött maga elé.”
(Budaörs)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Irány Csurgó!

Szerző 2019-04-11

Átigazolási hírek

Hol folytatja Ilic?

Szerző 2019-04-08

Átigazolási hírek

Konkoly marad Gyöngyösön

Szerző 2019-04-08