Csatlakozás

Újabb orvosi beavatkozás vár Tomori Zsuzsannára

Tomori Zsuzsanna

Friss

Újabb orvosi beavatkozás vár Tomori Zsuzsannára

A Győri Audi ETO KC játékosának a korábban műtött térdénél keletkezett ismét egy probléma. A beavatkozás várhatóan 3 hét kihagyással jár majd.

Tomori Zsuzsanna kálváriája 2015 decemberére datálódik vissza, amikor válogatott mérkőzésen térdszalag szakadást szenvedett. A rehabilitációja jól sikerült, ennek végén idén augusztus 3-án a Győri Audi ETO KC csapatával kezdte meg a felkészülést az új évadra, de az első edzés során fájdalmat érzett a térdében. Ezt követően fokozatos terhelés mellett végezte az edzéseket és jól haladt visszatérése a csapathoz, múlt héten már együtt készült a keret többi tagjával is. A legutóbbi vizsgálatok azonban olyan problémát mutattak ki, amit műtétileg lehet csak orvosolni. „A térdízülete teljesen rendben van a játékosnak, viszont a szalagpótlások rögzítő anyaga körül elindult egy kilökődési reakció, ezért ezeket, és a keletkezett cisztát el kell távolítani.” – mondta dr. Balogh Péter csapatorvos.
A beavatkozást csütörtökön el is végzik a játékoson. A felépülése három hetet vesz igénybe, de egy hét elteltével már fizikai munkát végezhet majd.
Tomori Zsuzsannának kitartást és mielőbbi kelépülést kívánunk!
(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek