Csatlakozás

Változás Veszprémben!

Friss

Változás Veszprémben!

Távozik a Klub történetének legsikeresebb elnöke.

Dr. Fonyó Károly, az MVM Veszprém elnöke 2015. november 23-án lemondott elnöki titulusáról, valamint az MKB Veszprém Kézilabda Zrt.-ben betöltött igazgatósági tagságáról.

A távozó elnök 2012-ben társelnökként került a Klubhoz, majd 2013 májusától lett a Klub elnöke. Érkezésekor a Klub nagyon nehéz helyzetben volt, közel állt ahhoz, hogy sok ezer szurkoló elveszítse azt a lehetőséget, hogy Veszprémben rangos mérkőzéseket láthasson.

Regnálása alatt átszervezte a Klub működési modelljét, 2013 júliusától az egyesületet az MKB Veszprém Kézilabda Zrt. működteti, a pénzügyi helyzet stabilizálódott, a csapat pedig történelmének legsikeresebb szakaszába lépett. Három bajnoki és Magyar Kupa győzelem, két Szuperkupa diadal, egy SEHA Liga bajnoki cím és két Bajnokok Ligája Final Four részvétel, amelyből egy alkalommal döntőt játszott a csapat a Barcelona ellen. Ezeket az eredményeket a csapat 2013 májusa óta érte el. A sikeres BL szereplés eredményeként, története során először a csapat pályára léphetett a nem hivatalos Klub Világbajnokságon is, Katarban, ahol a második helyen végzett.

Munkájával sokat segített a nemzetközi kapcsolatok kiépítésén, nagyban köszönhető neki, hogy a veszprémi egyesület Európa meghatározó klubjává nőtte ki magát.

A Klub vezetői, játékosai köszönik eddigi munkáját, sok sikert kívánnak a továbbiakban Dr. Fonyó Károlynak, remélve, hogy lehetőségei szerint továbbra is támogatja a csapatot.

(MVM Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek