Csatlakozás

Változások Dabason

Friss

Változások Dabason

Tavaly szeptemberben Dabas történetének legnagyobb sportsikerét érte el férfi kézilabda csapatunk azzal, hogy a hazai kézilabdázás legmagasabb osztályában az NBI-ben játszott.

Egy bravúrokkal teli őszi menetelés után, majd egy mérsékelt, de bravúros eredményekre is képes tavaszi teljesítményt követően a hazai pontvadászat középmezőnyében végeztünk, a 8. helyen.

A következő évadra a klub és a szakmai vezetés célja egy olyan stabil ütőképes gárda kialakítása, mely sikerekre éhes és kemény munkával további fejlődési potenciál van benne. Rövid- és középtávú célunk, hogy a folyamatosan bővülő utánpótlás bázisunkból folyamatosan építsünk be tehetséges fiatalokat a felnőtt csapatunkba.
Az új szezonra az utánpótlásunkból négy játékosnak kínáltunk profi szerződést, így jövőre a felnőtt keretünk tagjai lesznek Ács Tamás, Podoba János, Laurinyecz Balázs és Garajszki Gábor.

A fiatalok mellet legnagyobb sikernek azt tartjuk, hogy az idei keret nagy részével sikerült megállapodnunk. A meglévő edzői stábunk Tomori Győző és Szilágyi István irányítása mellett jövőre is Dabason folytatja pályafutását:
Holló Balázs, Kekezovity Marinko, Zakics Bence, Halász Levente, Kiss Attila, Bíró Balázs, Simovic Nebojsa, Petr Slachta , Ivan Perisic , Tokuda Shinnoszuke, Országh Ádám, Pocsai Rajmund és Lepsényi Sándor is.

A tavalyi keretből három játékos fejezi be pályafutását: Duleba Norbert, Bakos Dávid és Kovács Péter. Azonban mindhárman maradnak az egyesületünk kötelékében. Duleba Norbert egyrészt a felnőtt csapat szakmai stábjában, másrészt mint kapusedző tevékenykedik tovább. Bakos Dávidra az utánpótlás bázis irányítását bízzuk, ő lesz a klub utánpótlás igazgatója és erőnléti edzője. Kovács Péter pedig már idén januártól az egyesületünk klubigazgatói feladatait látja el.

(Dabas)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Vladimir Cupara Veszprémbe igazol

Szerző 2018-12-29

Átigazolási hírek

Fél évre kölcsönvettük Horváth Dórát

Szerző 2018-12-21