Csatlakozás

Véget ért az idény! Könnyes búcsú!

Friss

Véget ért az idény! Könnyes búcsú!

Vasárnap hivataloson is befejeződött a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata számára a 2015-2016-os bajnoki szezon. Csapatunk két ezüstérmet szerzett, a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutott. Vasárnap délelőtt a szurkolók a Partfürdőn található Grill teraszon, délután a támogatók pedig az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban búcsúztak el a szegedi együttestől.
Kék füst, közel 200 szurkoló várta a fiúkat vasárnap délelőtt az újszegedi Partfürdőn található Grill teraszon. Szép hagyomány – az országban nem sokról tudunk -, hogy a szegedi hívek minden évben meghívják a csapatot, és elbúcsúztatják a távozó játékosokat. Potyogtak is rendesen a könnyek, mert most sok fiútól kellett elköszönni. A játékosok is nehezen találták a szavakat, könnyes volt a búcsú. Piotr Wyszomirski, Rajko Prodanovics, Antonio García Robledo, Roberto Parrondo, Ancsin Gábor, Dean Bombac, Niko Mindegíai, Marko Csuruvija, Vladimir Vranjes és klubban 10 évet játszó Ilyés Ferenc kapott ajándékot.

Ezután az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban a támogatókkal közösen köszöntek el az idénytől a szegedi sportolók. Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke méltatta a csapatot, azt, hogy Európa élvonalába tartozik a MOL-Pick Szeged. Nehéz volt a búcsú, a távozó kézilabdások itt is ajándékot kaptak.
(MOL-Pick Szeged)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.17. szombat

Szerző 2018-02-17

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13