Csatlakozás

Véradás ifj. Nádori Pál részére

Friss

Véradás ifj. Nádori Pál részére

Ifj. Nádori Pál és családja már hosszú évtizedek óta komoly értéket képvisel a magyar kézilabdázás életében. Személy szerint ifj. Nádori Pál már több mint 50 éve tevékenykedik és alkot ebben a sportágban. Nevelő egyesülete az NBI-es Budapesti Honvéd SE volt, majd felnőttként NBI-es és NBI/B-s bajnokságokban szerepelt, valamint fiatalon utánpótlás válogatottba is többször meghívást kapott. Edzőként 1980-tól – NBI-es, NBI/B-s és NBII-es felnőtt és utánpótlás csapatoknál – 2015 decemberéig dolgozott, amit megromlott egészségi állapota miatt kellett abbahagynia.

Jelenleg betegségéből kifolyólag havonta több egység vérkészítményre szorul, ezért családja, valamint a Szent István SE irányított véradással szeretné biztosítani számára kezelésének folyamatosságát. A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Haematológia Osztálya havonta igyekszik számára a szükséges mennyiséget biztosítani, azonban sokszor ők is vérkészlet hiánnyal küszködnek.

Kérjük, segítsen, ha egészségi állapota megengedi, ha 18-60 év közötti életkorú (rendszeres véradónál 65 év) és ha testsúlya eléri az 50 kg-ot. A véradás szervezői várják bármilyen vércsoportú véradó jelentkezését.

Helyszín, időpont:
2016. április 5-én 14:30-17:30 között
Vasas SE Sporttelep: Budapest XIII. került, Fáy u. 58.

KÉRJÜK, HA TEHETI ADJON IFJ. NÁDORI PÁL SZÁMÁRA IRÁNYÍTOTT VÉRT!
A véradáshoz szükséges iratok:
– eredeti személyi igazolvány (vagy útlevél, jogosítvány)
– lakcímkártya
– TAJ-kártya

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek