Csatlakozás

Veszprém – Plock meccs előtti nyilatkozatok

Friss

Veszprém – Plock meccs előtti nyilatkozatok

Szombaton 17:00-kor kezdődik az MVM Veszprém utolsó Bajnkok Ligája csoportmérkőzése a 2015/16-os szezonban, itthon fogadjuk a Wisla Plock csapatát. A találkozót élőben közvetíti a Sport1 csatornája. A meccs kapcsán Xavi Sabaté vezetőedző mellett Nagy László csapatkapitányt, Andreas Nilssont és Aron Palmarssont kérdeztük meg.

Xavi Sabaté: A Plock egyike azoknak a csapatoknak, amelyek ellen nagyon nehéz volt játszani az egész szezon során, köszönhetően a játékstílusuknak. Úgy gondolom, hogy kemény meccs lesz, de nekünk folytatnunk kell a folyamatos fejlődést és erősödést annak érdekében, hogy elérjük a céljainkat. A lengyel csapatnak van több kiváló játékosa is, a védelmük erős és van egy nagyon jó kapusuk. Biztos vagyok benne, hogy a játékosaim ezúttal is megmutatják, hogy milyen elkötelezettek és áldozatkészek a csapat érdekében. Játszhatunk akár jobban, akár rosszabbul, de az biztos, hogy minding mindent beleadunk, ez a mi legfőbb jellemzőnk. Tudom, hogy a szombati találkozón sem lesz ez másként.

Nagy-Laszlo-Kezilabda
Nagy László: Az utolsó csoportmérkőzés vár ránk, és egyértelmű, hogy hazai pályán csak is a győzelem lehet a célunk. Az első fordulóban elhullajtottunk náluk egy pontot, ez extra motivációt fog jelenteni nekünk, szeretnénk revánsot venni rajtuk emiatt. Az viszont előny lesz a Plock számára, hogy nyomás nélkül játszhatnak, hiszen ennek a meccsnek a kimenetele számukra nem befolyásol már semmit. Az elmúlt időszakban voltak bíztató jelek a csapatunk játékát illetően, de bízom benne, hogy még nem közelítünk a csúcsformánkhoz, hiszen három kemény hónap vár ránk. Ami jó, azt meg kell tartanunk, a hibáinkat ki kell javítanunk, és a csúcsformánk pedig bízom benne, hogy majd akkor fog kijönni, amikor igazán jönnie kell.

Andreas-Nilsson
Andreas Nilsson: Természetesen most szombaton is nyerni szeretnénk, ugyanakkor úgy érzem nehéz meccs vár ránk. Fontos, hogy megszerezzük a győzelmet, hiszen ha számunkra szerencsésen alakul a PSG – Flensburg mérkőzés, akkor még a csoportelsőség is meglehet. Mindenestre nekünk mindent bele kell adnunk a Plock ellen és megnyerni a találkozót. Úgy érzem, hogy még van hova fejlődnünk, természetesen, de szerintem egyre jobban játszunk. Az Európa-bajnokság után fáradt volt a csapat, kellett egy kis idő, amíg visszarázódtunk, de most már ismét a legjobb úton járunk és folyamatosan fejlődünk. Flensburgban nagy győzelmet arattunk, azt a formát kell hoznunk a továbbiakban is.

Aron Palmarsson
Aron Palmarsson: A Plock ellen kemény meccsre számítok. A legutóbbi mérkőzésünkön nem sikerült azt az eredményt elérnünk ellenük, amit szerettünk volna. Ezen a hétvégén azonban hazai pályán ez nem következhet be. Nagyon fontos, hogy megnyerjük ezt a meccset, annak érdekében, hogy továbbra is fenntartsuk a jó formánkat, a győzelmi sorozatunkat és a reményt arra, hogy csoportelsők legyünk. Úgy látom, hogy hétről hétre jobban játszunk, bízom benne, hogy ez továbbra is így lesz.
(MVM-Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek