Csatlakozás

Zácsik rejtélyes betegsége nem enyhül

Bulvár

Zácsik rejtélyes betegsége nem enyhül

Ha a pénteken kezdődő szerbiai női kézilabda-vb-n aranyérmet szerez a magyar válogatott, tagjai 15 millió forint prémiumon osztoznak. Zácsik Szandra szereplése továbbra is kérdéses.

A magyar szövetség a negyeddöntőbe jutást jelölte meg célként a tavalyi Eb-bronzérmes lányok számára, akik akár négy közé is kerülhetnek. Utóbbinak elengedhetetlen feltétele lenne Zácsik szereplése. Csakhogy a honi kézilabda legjobb bal oldali átlövőjét rejtélyes betegség gyötri.

A 23 éves FTC-játékost a kálváriájáról kérdeztük. – Kihagytam a múlt heti balmazújvárosi közös edzőtáborozást, mert Debrecenben és a fővárosban vizsgáltak az orvosok, ugyanis folyamatosan fáj a bal oldalam – mondta Zácsik. – A gond belgyógyászati természetű, nem tudják az orvosok, mi lehet a baj. Antibiotikumommal kezelnek, ami legyengít, és az edzéskihagyásom is jelentős.

Zácsik rejtélyes betegségéről Hajdu János szövetségi kapitány elmondta, az átlövőt eddig hét-nyolc orvos vizsgálta meg, és egyelőre nem tudja, játszhat-e a vb-n.
– Velünk tartott a szegedi edzőtáborba – mondta a szakember. – Azt szeretném, hogy pénteken utazzon velünk Újvidékre, ahol szombaton játsszuk az első csoportmeccset Csehország ellen.

Az eredeti forgatókönyv szerint 16 játékos tartott volna Szerbiába, ám a szövetség engedett, és közölte Hajduval: vigyen tizennyolcat, talán Zácsik sorsa is tisztázódhat a vb-rajtig.

Forrás: www.borsonline.hu

Fotó: www.kezilabda.hu

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13