Csatlakozás

Tovább a megkezdett úton

Magyarok külföldön

Tovább a megkezdett úton

A Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a Bukarest otthonába látogat a Győri Audi ETO KC csapata. A zöld-fehérek szeretnék folytatni eddigi szereplésüket a legjobbak között, és győzelmet szerezni a BL-címvédő otthonában. Jana Knedlikova nem tart a küldöttséggel Romániába, szélsőnknek izomsérülés miatt kell kihagynia a derbit.

Kevés ideje maradt a pihenésre és a regenerációra Ambros Martín csapatának. A csapat vasárnap délután érkezett haza hosszú utazás után Rosztovból, hétfőn egy edzés, kedden pedig már a Budaörs elleni bajnoki várt a lányokra. Nem meglepő, hogy egyes játékosait pihentette a szakvezető. Készülni sem maradt sok idő a Bukarest elleni vendégjátékra, szerdán egy edzést tartott a csapat, csütörtökön pedig már útra is kelt Romániába a küldöttség.

„Egyetlen edzésünk volt felkészülni a Bukarest elleni meccsre. Számunkra egy nagy teszt lesz a Bukarest elleni mérkőzés, hiszen a Bajnokok Ligája címvédője ellen kell pénteken idegenben pályára lépnünk, ráadásul tavaly óta erősödtek, jól igazoltak. Nehéz meccsre számítok, főleg mivel kisebb sérülések miatt nem vagyunk teljesek. Jana Knedlikova nem egészséges, izomproblémái vannak, ezért nem tarthat velünk.” –mondta Ambros Martín vezetőedző.

„Nehéz meccsre számítunk, tudjuk, hogy a Bukarest bizonyítani akar majd, hogy a múlt heti vereségüket feledtessék. Nem könnyű a mi helyzetünk sem, hiszen talán most a legsűrűbb a programunk, így nem sok idő volt készülni külön a Bukarest ellen. Ismerjük őket jól, nagy összecsapás lesz, de természetesen győzni utazunk Romániába” – nyilatkozta Görbicz Anita csapatkapitány.

Jegyek korlátozott számban kaphatók a Bukarest elleni hazai visszavágóra.

Bajnokok Ligája csoportkör 3. forduló
2016.10.28. 17:00 (magyar idő szerint)
CSM Bucuresti – Győri AUdi ETO KC

(Győri Audi ETO KC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Magyarok külföldön

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek