Csatlakozás

A 173. BL-MECCSÜNKRE KÉSZÜLÜNK

Nemzetközi

A 173. BL-MECCSÜNKRE KÉSZÜLÜNK

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, az ötödik fordulóban a MOL-PICK SZEGED együttese a német SG Flensburg-Handewitt csapatával csatázik az újszegedi sportcsarnokban.

Négy meccs, négy győzelem a mérlegünk a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2018–2019-es szezonjában. Erre mondják: remek kezdés!
Bizony az, hiszen előbb legyőztük a Zágráb, majd a Nantes, a Zaporizzsja és a Celje gárdáját. Vasárnap 17 órakor jön az újabb kihívás a B csoportban, egy vérbeli rangadó, érkezik a német bajnok, az SG Flensburg-Handewitt.

Patinás klub lesz a vendégünk: 2003 óta szerepel az észak-német együttes a BL-ben, amelyet nagy meglepetésre 2014-ben már egyszer megnyert. A négyszeres Német Kupa-győztest szombaton délelőtt részletesen bemutatjuk majd.

Ez lesz a 173. meccsünk a topligában. Hosszú-hosszú idő után pozitív irányba került a mutatónk, hiszen eddig 80 győzelmet arattunk, 13 döntetlent játszottunk, és 79-szer vereséget szenvedtünk.

Sok-sok Szeged–Flensburg csatát nem fedezhetünk fel a Bajnokok Ligája történelemkönyvében. Eddig két meccset vívott egymással a két alakulat, 2011-ben a nyolcaddöntőben néztünk egymással farkasszemet. Az újszegedi sportcsarnokban a Ljubomir Vranjes irányította Flensburg 27–26-ra nyert, úgy, hogy a félidőben még 12–9-re vezettünk. Idegenben nem volt esélyünk, 18–8-as félidő után 33–20-ra kikaptunk, így a legjobb 16 között búcsúztunk.

Csapatunk gőzerővel készül a német bajnok ellen. Minden játékosunk egészséges, így Juan Carlos Pastor vezetőedző teljes kerettel edz.
(MOL-Pick Szeged)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek