Csatlakozás

A nagykövet a lelátón szurkolt a Matics-csapatnak

Nemzetközi

A nagykövet a lelátón szurkolt a Matics-csapatnak

Egy tucatnyi Tatabánya-drukker a távoli Közel-keleti országba is elkísérte kedvenceit. Sőt, nem csak hogy elkísérte, de harsányan bíztatta Harsányiékat, akik rá is szolgálta erre a buzdításra. Rajtuk kívül az izraeli nagykövetség munkatársai, a nagykövettel az élen, szintén a helyszínen szurkoltak a Tatabányának.
A kézilabda EHF-kupa 3. körének visszavágóján, Szöllősi Szabolcs remek megmozdulásainak köszönhetően a vendégek gyorsan a kezükbe vették az irányítást Rishonban is. Aztán, amikor Székely Marci elkapta a fonalat, a házigazdák majd’ tíz percig nem tudták bevenni a mieink kapuját.

Szünet után továbbra is magabiztosan kézilabdáztunk, de a játék meglehetősen hullámzó volt. Akadtak olyan periódusok, amikor a Tatabánya 3-4 találatot is kapott zsinórban, majd néhány perccel később mi lőttünk 3-4 gólt… A hajrában pár „könnyű” góllal szorosabbá tette a végeredményt a lecijóni társaság. Ellenben a Grundfos KC csoportkörbe jutása egy pillanatig sem forgott veszélyben. A Tatabánya kettős győzelemmel jutott tovább.

Dr. Nagy Andor, Magyarország izraeli nagykövete: – Nagyon jó volt, hogy nem kellett izgulni. Látszott, hogy a miénk egy nagyon jó csapat, amelyet, ha szorongatták megrázta magát. Így valójában sima volt a mérkőzés. Igazságos eredmény született. Hajrá, Tatabánya!
Kontra Zsolt, a tatabányaiak technikai vezetője: – Ezért jöttünk, a hazai meccs után már csak gratuláció marad a srácoknak. A minket elkísérő lelkes szurkolóinknak.

Maccabi Srugo Rison Lezion (Izrael) – Grundfos Tatabánya KC 26-28 (12-14)

Maccabi Rishon, 1000 néző, V.: Katsikis, Michailidis (görögök)
Maccabi: Siklosi – Neeman 1, Markotics 6, Kalderon 1, Praznik 3, Karacsics 6, Biton 1. Cs: Strat (kapus), Gera O 3., Kofman, Stelman 3(1), Gera T., Golz, Friedmann 1, Rouach. Edző: Frenkel Teomin Saar.

Tatabánya: Székely M. – Pásztor Á. 3, Harsányi 3(1), Szöllősi B. 4, Szöllősi Sz. 4, Ilyés 2, Dénes 1. Cs: Tóth M. (kapus), Bozovics 3, Sipos A. 1, Juhász Á. 2, Vujovics 3, Vranjes, Leimeter 2, Rosta, Nagy Sz.. Edző: Matics Vladan.
Kiállítások: 8, illetve 4 perc.Hétméteresek: 1/1, illetve 1/1.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

 • Nemzetközi

  A spanyol iskola

  Szerző

  Érdekes összeállítást közöl a svéd Handbollskanalen internetes oldal. Méltatja a spanyol edzők szerepét a kézilabda világában....

 • Nemzetközi

  Magabiztos győzelmek

  Szerző

  Mindkét érdekelt magyar csapat szombaton játszott. A győriek idegenben, Szlovéniában, míg az FTC hazai pályán Dabason...

 • Nemzetközi

  Továbbra is Köln

  Szerző

  Megegyezett az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) és Köln városa, hogy 2019-ben 10 alakalommal is Kölnben rendezik...

 • Friss

  Elhunyt dr. Verestóy Attila, az SzKC elnöke

  Szerző

  Az elmúlt héten a Székelyudvarhelyi KC elveszítette megalapítóját, egyben főtámogatóját. Az elnök, dr. Verestóy Attila hiánya...

 • Férfi kézilabda

  Férfi nemzetközi torna, Párizs

  Szerző

  Franciaország-Norvégia 32-27(15-10), Dánia-Egyiptom 37-21(18-12), Franciaország-Egyiptom 33-23(20-10), Norvégia-Dánia 27-26(12-11), Norvégia-Egyiptom 31-28, Franciaország- Dánia 28-29(15-15) A dánok az...

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Nemzetközi

A spanyol iskola

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Átigazolási hírek

A Omayer marad

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13