Csatlakozás

Barcelona – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

Nemzetközi

Barcelona – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„A veretlenségük miatt nagyon magabiztosak.”

Szombaton 19:15-től Barcelonában lép pályára a Telekom Veszprém csapata a Bajnokok Ligája következő fordulójában. A mérkőzést élőben közvetíti a Sport1 csatornája. A csoport első elleni összecsapás előtt vezetőedzőnket és két játékosunkat kérdeztük meg.

Xavi Sabaté: A csoportelsővel játszunk, de a mi csoportunkban minden csapat nehéz ellenfél és jó minőséget képvisel. A Barca otthon nagyon erős, sok az új játékos, viszont a régi meghatározó játékosokat sikerült megtartaniuk. Úgy gondolom, hogy idén szép eredményeket érhetnek el. Véleményem szerint a védelmük és a kapusuk, valamint az ebből induló kontrák a legveszélyesebb fegyverei a Barcelonának jelenleg.
Cristian Ugalde: A jelenleg 100%-os Barcelona ellen játszunk, reméljük, ez a szám megváltozik a hétvégén. Fontos meccs lesz számunkra, megmutathatjuk Európának, hogy hol is vagyunk. Nagyon jól kell játszanunk, mivel a veretlenségük miatt nagyon magabiztosak. Emellett óvatosnak is kell lennünk, mert az ellenfélnek egy hete volt felkészülni ellenünk. Ha úgy védekezünk, ahogy a Kiel ellen, megverhetjük a Barcát. Lehet, hogy nem a világ legjobb játékosaiból áll a keretük, de nagyon erős csapatot alkotnak. Sok a fiatal játékosunk. A lövők és a szélsők gyorsan visszarendeződnek, mint például Valero Rivera. Jó átlövőik vannak, akik messziről is képesek bevenni a kaput. Jól járatják a labdát 11 méteren, majd abból megjátsszák a beállókat, emellett minőségi támadójátékuk van. Ugyanez elmondható a védelmükről. Nagyon jól kell játszanunk, ha meg akarjuk nyerni a találkozót.
Mikler Roland: Jól sikerült számunkra a Kiel elleni meccs, ezzel a lendülettel kell kimennünk Barcelonába. Nagyon bízom benne, hogy a csapat, amit megkapott itthon, hazai pályán, azzal az önbizalomban többek lettünk. Látszódott a csapaton a tűz és a mindenáron győzni akarás. Ez remélem nagyon sokáig el fog minket kísérni, egészen a végéig. Most egyelőre Barcelona az, ahol 110%-kal kell játszanunk, nagyon jó védekezéssel és szintén nagyon jó támadó játékkal. Bízom benne, hogy a csapat megtartja a jó formáját, és azt a pályára tudja tenni Barcelonában.
(Telekom Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18