Csatlakozás

Hol játszanak legközelebb Bulathék?

Nemzetközi

Hol játszanak legközelebb Bulathék?

Amennyiben továbbjut együttesünk az EHF Kupában, elképzelhető, hogy albérletben kell lejátszania a sorozatból hátralévő hazai mérkőzéseit.

Mint arról beszámoltunk, tizenkét gólos, 37-25-ös győzelmet aratott az olasz Indeco Conversano együttese elleni EHF Kupa odavágón a DKKA női kézilabda csapata, így nagy lépést tett a továbbjutás felé. Könnyen elképzelhető azonban, hogy a sorozat hátralévő hazai mérkőzéseit nem a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, hanem albérletben kell lejátszania csapatunknak, ugyanis az olaszok elleni mérkőzés szerb ellenőre finoman szólva sem volt elégedett a pálya és a kiszolgáló helyiségek állapotával.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) munkatársa szerint a pálya nem biztonságos, ugyanis sem az oldalvonalak, sem az alapvonalak mellett nem biztosít elég “kifutó” területet a játékosoknak, vagyis túl közel vannak a lelátók a pályához. Szintén elégtelennek minősítette az öltözők állapotát, különösen a zuhanyzók számát a szombati mérkőzés ellenőre, aki jelezte fenntartásait a klub vezetőinek.

Ügyvezetőnk, Szemenyei István elmondta, hogy a mérkőzés előtt közel egy órás beszélgetést folytatott az EHF delegáltjával, s a tárgyalás alatt kiderült, hogy amennyiben együttesünk eljut az EHF Kupa végső szakaszába, a Dunaújvárosi Sportcsarnok már nem lesz elégséges ahhoz, hogy nemzetközi találkozónak adjon otthont. Éppen ezért az együttes vezetése felkérte kézilabda alapítványunk leendő elnökét, dr. Dorkota Lajost, hogy segítsen felgyorsítani aj sportcsarnok felújításával kapcsolatos folyamatokat. “Reméljük, hogy ez a helyzet átmeneti, együttesünk jövőre is kivívja a nemzetközi kupaszereplést, s egy megújult, minden igényt kielégítő létesítményben láthatjuk vendégül ellenfeleinket” – fogalmazott Szemenyei István.

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek