Csatlakozás

Ízelítőt kaptunk BL-sebességből

Grundfos Tatabanya

Nemzetközi

Ízelítőt kaptunk BL-sebességből

Férfi kézilabda felkészülési mérkőzés. A horvát együttes sztárjai hazatértek az olimpiáról és ez egyből meg is változtatta az erőviszonyokat. Emellett a vendégek emlékezetében még élénken élt a két, Tatabányán elszenvedett vereség emléke is.

RK Zagreb(horvát) – Grundfos Tatabánya KC 30-21 (14-7).Zágráb.
A tatabányai góllövők: Szöllősi Sz. 5, Grigoras, Vujovics 4- 4, Szöllősi B. 2, Ilyés, Harsányi, Juhász Á., Bozovic, Leimeter, Sipos A.

A vendégek alaposan felbosszanthatták a horvát csapat játékosait, akik a „visszavágót” nagyon komolyan vették. Kapusaik remekül védtek, és óriási, igazi BL-sebességen kézilabdáztak. A Tatabánya viszont – önmagához képest – kissé halványabb teljesítményt nyújtott. Ez első sorban a támadásaira volt jellemző, amelybe sok hiba és pontatlanság csúszott. A vendégek lövései sem voltak túl acélosak, miközben ziccereket is hibáztak a kék-fehérek. A Grundfos KC-ből, aki fenntartás nélkül jól teljesített az Tóth Mihály volt, a gárda kapusa. De ő sem akadályozhatta meg a zágrábiak magabiztos győzelmét. Ez pedig azt is jelentette, hogy Matics Vladan csapata tizedik előkészületi mérkőzésén szenvedte el első vereségét.

(Tatabánya)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek