Csatlakozás

Rögtön visszavághatunk a Párizsnak

Nemzetközi

Rögtön visszavághatunk a Párizsnak

Szombaton 17:30-kor újra összecsap a Telekom Veszprém és a Paris Saint-Germain Handball a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, ezúttal Veszprémben. A mérkőzés 17:30-kor kezdődik, de a Sport 1 már 17:00-tól élőben közvetít.

Van mit törlesztenünk a PSG-vel szemben, hiszen most már zsinórban 4 meccset veszítettünk el ellenük. Legutóbb éppen egy hete, amikor önmagunkhoz képest gyengébb első félidőt produkáltunk védekezésben. Ezt Ljubomir Vranjes is megerősítette a meccs előtti interjújában: „Múlt vasárnap volt egy 20 perces rövidzárlat, amikor problémáink voltak a védelemmel, ezen javítanunk kell.” Így történhetett meg, hogy a 15. percre, már 5 góllal elhúztak a franciák, ami időkérésre késztette vezetőedzőnket. Az időkérés megtette a hatását, és éledezni kezdett a csapat, sőt mi több 2 gólra feljöttünk a 21. percben. Ezután azonban ismét visszaestünk, és a szünetre megmaradt az 5 gólos differencia. A második játékrészben sikerült a tőlünk megszokott játékot mutatni, és elkezdtünk felzárkózni. Sokáig gólra gól volt a válasz, és tartotta a Párizs a 3 gólos különbséget, azonban a 45. percben Tonnesen góljával feljöttünk 1 találatra, és az 50. percben az egyenlítésért támadhattunk. Az a lövés sajnos kimaradt, az ellentámadásból pedig Mikkel Hansen újra kettőre növelte a hazaiak előnyét, majd egy perc múlva a fiatal Kempf is betalált, újra 3 gólos különbséget teremtve. Az 53. percben kissé elszabadultak az indulatok, miután Sagosen lekönyökölte Ilicet. A kakaskodókat sikerült szétválasztani, majd még ugyanabban a támadásban mindkettőjüket kiállította a dán bíró páros. A végén hiába kapaszkodtunk nem sikerült közelebb kerülni, és 33:28-ra nyert a PSG.

Szigorúbb beléptetési rend a PSG elleni meccs előtt
Fokozott ellenőrzés várható.Felhívjuk tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a szombati, PSG Handball elleni találkozó biztonsági szempontból kiemelt fontosságú lesz, így a Veszprém Arénába történő beléptetésnél a következő ellenőrzésekre kell számítaniuk.A mérkőzést minden 7 év alatti gyermek ingyen tekintheti meg, ezt azonban minden esetben személyigazolvánnyal vagy más fényképes okmánnyal kell igazolni.
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek