Csatlakozás

Szombaton irány Lengyelország!

Nemzetközi

Szombaton irány Lengyelország!

Vasárnap 18 órakor a VELUX EHF bajnokok Ligája B csoportjában, az utolsó fordulóban a lengyel Kielce otthonában lépünk pályára. A MOL-Pick Szeged szombaton hajnalban kel útra.

Zárul a csoportkör, amely még mindig nyílt a Bajnokok Ligája B csoportjában. A MOL-Pick Szegednek két lehetősége maradt: vagy a jelenlegi pozicióban marad (5. helyen állunk), vagy negyedik lesz – a harmadik hely is benne van a pakliban, de ahhoz a Vardarnak otthon kellene kikapnia a Montpellier ellen, erre pedig azért kevés az esély. Ehhez az kell, hogy a Löwen vereséget szenvedjen Barcelonában – szombaton este lesz a meccs -, míg mi nyerjünk vasárnap a Kielce otthonában.
Lengyelországban nyerni nem egyszerű feladat. Eddig kétszer játszottunk a Kielce ellen idegenben, és kétszer vereséget (37-32 tavaly, 32-27 2013-ban) szenvedtünk.

Szombaton korán, 5 órakor indul a csapat az újszegedi sportcsarnok elől, majd 9 órakor száll fel a gép a Liszt Ferenc reptérről. Varsóban 10.15-kor landol, majd a lengyel fővárosból busszal – ez közel három órás – érkezik meg Kielcébe a MOL-Pick. Este 18.30-tól lesz edzésünk, vasárnap délelőtt közös séta, és taktikai értekezlet szerepel majd a programban.

(MOL-Pick Szeged)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek