Csatlakozás

A Valcea széthullásából több vetélytárs is hasznot húzhat

oltchim valcea

Női BL

A Valcea széthullásából több vetélytárs is hasznot húzhat

Többhavi fizetéssel tartoznak a játékosoknak és a szakvezetésnek is az Oltchim Valceánál, és ezt meglehetősen rosszul tűrik az együttes ászai. A játékosokkal érvényben lévő kontraktusok március 10-ig adnak időt a klubvezetésnek, hogy megoldást találjon a pénzügyi gondokra.

A legjobb játékosok szabaddá válására több más európai klubnál is készülnek. Meg nem erősített hírek szerint a Győri Audi ETO KC is tárt karokkal várna néhány volt Valcea- csillagot.

Gyökeres anyagi változásra lenne szükség a ― hírek szerint a szezont 5 millió eurós költségvetéssel kezdő ― román bajnoknál, ellenkező esetben a szezon végeztével, de lehet, hogy már korábban széteshet az alakulat. Román beszámolók szerint a légiósok (Katarina Bulatovics, Maria Jovanovics, Allison Pineau, Alexandra Barbosa, Silvia Navarro, Amandine Leynaud, Julia Manaharova, Jekatyerina Vetkova) mellett a dán Jakob Vestergaard vezette stáb is elköszönhet, míg Ionela Stanca, Ramona Farcau és Aurelia Bradeanu visszavonulhat.

A romló anyagi helyzet a pályán is megmutatkozott: a Valcea két vereséggel indította a Bajnokok Ligája középdöntőjét (kikapott a Ferencvárostól és a Krim Ljubljanától is), igaz, utána legyőzte otthon a Zvezda Zvenyigorodot. Az elődöntőbe jutás azonban még bravúros hajrá esetén is igen távolinak tűnik. Pedig egy jó BL-eredmény a klub anyagi helyzetén is segíthetne. (Fotó: http://sport365.hu)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Női BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek