Csatlakozás

Furcsa sorsolás

EHF Kupa

Furcsa sorsolás

Elkészitették Bécsben az EHF.központjában a női EHF-KUPA,3. selejtezőkőr sorsolását. A fortuna nem volt éppen szerencsés a magyar csapatokhoz, mert a tavalyi kupavédő Dunaujvárosnak az ide nagyar bajnokság meglepetés gárdája az Érd jutott. A harmadik csapatnak a Fehérvárnak szlovák ellenféllel kell küzdenie.
Érd HC (magyar)–Dunaújváros (magyar)
Iuventa Michalovce (szlovák)–Alba Fehérvár HC (magyar)
Játék napok:november 12. vagy 13. a visszavágók egy héttel később.
“Éreztem, hogy ez lesz, nem mondom, hogy repesek a boldogságtól, mert kemény feladat vár csapatunkra. Anyagilag ugyan nem lesz megterhelő ez a párharc, ugyanakkor az egyik legnehezebb ellenfelet kaptuk a sorsoláson. Az érdiek jól szerepelnek a bajnokságban idén, erős csapatuk van, mely legyőzte a közelmúltban a Ferencvárost, de mi is jó formában vagyunk, s az eddigi eredmények alapján egy kiélezett, szoros csatára számítok, melyen az döntheti el a továbbjutás kérdését, hogy melyik csapat fog ki jobb napot. A feladat nehéz, de nem megoldhatatlan, de mi bátran állunk az újabb kihívás elé, s mindenképpen szeretnénk bejutni az EHF Kupa csoportkörébe” – fogalmazott Radulovics Bojana a sorsolást követően.
Deli Rita, az Alba Fehérvár KC vezetőedzője:„Elégedett voltam a csapatunk játékával a Roman elleni visszavágón, amit meg lehetett tenni ezen a mérkőzésen, azt gyakorlatilag sikerült. Ismert szlovák csapatot kaptunk. Jó, hogy idegenben kezdünk.Természetesen a célunk a csoportkörbe jutás, ehhez túl kell jutnunk a Michalovcén.”

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF Kupa

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13