Csatlakozás

Jó játékban, továbbjutásban bízva!

EHF Kupa

Jó játékban, továbbjutásban bízva!

A női EHF Kupa negyeddöntőjében lép pályára a Dunaferr pénteken és vasárnap. Zdravko Zovko tanítványaira rendkívül kemény párharc vár a remek játékosokkal felálló orosz Asztrahanyocska ellen.

Két hazai mérkőzésen juthat tovább az EHF Kupa legjobb négy csapata közé Dunaferr felnőtt együttese, mely pénteken este hat, valamint vasárnap délután egy órától látja vendégül az orosz Asztrahanyocska csapatát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Ugyan komoly esélyt kaptak azzal Triscsukék, hogy mindkét meccset hazai környezetben játszhatják, finoman szólva nem könnyű feladat vár Bulath Anitáékra, s mint azt vezetőedző, Zdravko Zovko elárulta, egy gyors és kemény együttes ellen kell bizonyítania a hétvégén csapatnak.

“Úgy gondolom, ha tovább akarunk jutni, márpedig ezt szeretnénk, akkor két nagyon jó mérkőzést kell játszanunk a hétvégén. Az Asztrahanyocska nagyon jó csapat, a fiatal és rutinosabb játékosok erős kombinációja, nyolc válogatottjuk van, s kispadjukon a rendkívül tapasztalt és sok nagy csatát megélt Jevgenyij Trefilov ül. Ahhoz, hogy felül tudjuk múlni őket, nagyon jól kell játszanunk mindkét összecsapáson, melyek közül az első mérkőzés rendkívül fontos lesz, s mindenképpen győznünk kell ahhoz, hogy végül mi örülhessünk a továbbjutásnak. Egy kemény, gyors ellenfélre számítok, melynek öt játékosával már korábban dolgoztam együtt a Zvezda csapatánál, s melyet igyekeztünk a lehető legjobban feltérképezni, ám az igazán a pénteki találkozón lesz nyilvánvaló, hogy mire is számíthatunk ellenfelünktől” – fogalmazott Zdravko Zovko.

A szakvezető szerint a védekezések közti különbség döntheti el a továbbjutás sorsát, de a horvát szakember nagyon bízik abban, hogy csapata örülhet majd a párharc végén.

Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF Kupa

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13