Csatlakozás

Szombaton Veszprém-Barca

EHF Kupa

Szombaton Veszprém-Barca

Szombaton rangadóra kerül sor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, amikor a Telekom Veszprém fogadja a spanyol bajnok Barca Lassa együttesét. A hétvégi mérkőzésről kérdeztük vezetőedzőnket és játékosainkat.

David Davis: Mindig nehéz a Barca ellen játszani, hiszen szinte soha nem kapnak ki három gólnál többel. Mindig tapasztalt játékosokkal dolgoznak, akik nagyon jó erőnléti állapotban vannak. Nehéz őket legyőzni. A szezon első felében kiválóan teljesítettek. Magabiztosan játszottak, most pedig új igazolást jelentettek be, aki tökéletesen illeszkedik a csapatukba. Harcos együttesről van szó, akik már régen nyerték meg a Bajnokok Ligáját, így most nagyon éhesek a végső sikerre. Mi persze itthon játszunk, és tudom, hogy a Szurkolóink nagyon fognak minket bíztatni. Szeretném, ha az Aréna egy hatalmas kuktaként helyezne nyomást ellenfelünkre. Volt időnk felkészülni a legjobb tudásunk szerint a hétvégi összecsapásra. A Barcelonához hasonlóan, de náluk még jobban fogunk harcolni a győzelemért.
Lékai Máté: Ismét belecsapunk a Bajnokok Ligájába, jön a Barcelona, aki vezeti a csoportot és az egyik favorit a BL-ben. A világbajnokság után vannak ők is, mi is, mindenhol vannak sérültek. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy egy Veszprém – Barcelona mindig különleges mérkőzés. Nagyon várom már, és bízom benne, illetve tudom, hogy jó hangulat lesz. Mindent meg fogunk tenni, hogy nyerjünk, és hazai pályán semmi más nem is lebeg a szemünk előtt.
(Veszprém)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF Kupa

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek