Csatlakozás

Elsőre jó hírek

Női kézilabda

Elsőre jó hírek

Kedden a magyar válogatott siófoki edzőtáborában megsérült Mészáros Rea, női kézilabdacsapatunk beállója.
„Az edzésen rosszul léptem, megcsúszott a talpam, és ahogy elestem, megfeszült a térdem – emlékezett vissza a sérülésére a kézilabdázó. – Korábban voltak már apróbb problémáim a térdemmel, de ez sokkal jobban fájt annál, mint eddig bármikor.”
Reát a csapatorvos egyből Budapestre szállította, hogy a játékos szerdán röntgen és MRI-vizsgálaton vegyen részt.
„Mivel nem igazán tudtam ráállni a sérült lábamra, félő volt, hogy nagyobb a baj, de a vizsgálatok azt mutatták, hogy a szalagok épek a térdemben. A jegelésnek és pihentetésnek köszönhetően nincs is bedagadva, sokat javult az elmúlt másfél napban, és már rá is tudok nehezedni. A kihagyás hosszáról egyelőre nem tudok pontosat, a következő napok biztosan pihenéssel telnek, aztán meglátjuk, miként reagál térdem a terhelésre.”
Az azonban biztos, hogy a válogatott edzésein ezen a héten már nem tud részt venni, sőt, csütörtökön ki is költözött a siófoki hotelből.
„Eléggé lelomboz a sérülés, mert nagyon szerettem volna bizonyítani a válogatottban és a Fradiban is. Egyelőre nem tudok mást tenni, mint várni, aztán az orvosokkal konzultálva eldől majd, hogy mikor állhatok újra edzésbe.”
Mészáros Rea helyére Kim Rasmussen szövetségi kapitány az érdi Szabó Laurát és a mosonmagyaróvári Dombi Lucát hívta be a még így is nyolc Fradi játékost tartalmazó keretbe, amely a szombati Szlovénia elleni barátságos mérkőzésre készül.

(FTC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Női kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek