Csatlakozás

Fegyelmi döntés a válogatott ügyében

Nemzetközi

Fegyelmi döntés a válogatott ügyében

Az Európai Kézilabda Szövetség 1500 euróra büntette a magyar válogatottat, amiért a Magyarország-Csehország mérkőzésen az első időkérés alkalmával a magyar kispad a helyi televíziósok mikrofonját – miután az három alkalommal is lökéssel zavarta meg az időkérést – arréb rakta.

A büntetésből 500 eurót felfüggesztettek. Mellékbüntetésként a válogatott fizioterapeutája felfüggesztett eltiltást kapott.
A Magyar Kézilabda Szövetség miután az EHF értesítette a fegyelmi eljárás kezdetéről kedden, leírta álláspontját, kifejtve, hogy amennyiben bárkit megsértett az ügyben, sajnálja az esetet, hozzátéve ugyanakkor, hogy az időkérés alatt a helyi tévések a mikrofonnal háromszor lökték meg Kim Rasmussen szövetségi kapitány kezét és mágnestábláját, így a 60 másodperces tanácskozásból értékes másodpercek vesztek oda, többször is, a harmadik alkalommal pedig a magyar stáb odébb rakta a mikrofont, hogy mindenki tudja végezni a saját munkáját. Az EHF fegyelmi bizottsága ezen tények ismeretében hozta meg végül a fenti döntést.
(MKSZ)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Nemzetközi

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18