Csatlakozás

Megkezdte a felkészülést az Előre NKSE

Női kézilabda

Megkezdte a felkészülést az Előre NKSE

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2016. július 18-án délelőtt megkezdte a felkészülést az előttünk álló bajnoki idényre. A nap orvosi vizsgálattal kezdődött, ezt követően a Sportcsarnokban gyülekezett a csapat, ahol a klubvezetők köszöntötték a szakmai stábot és a lányokat, majd Skaliczki László vezetőedző ismertette a felkészülés menetét.

Az első edzésen részt vette a felnőtt keret mind a 18 tagja, valamint csatlakozott a csapathoz a NEKA együttesétől érkező 17 éves balkezes átlövő, Farkas Kata is, aki az alapozást a felnőttekkel kezdi el. A nyári szünetben térdműtéten átesett Kovács Anett felépülése jól halad, a jobbszélső várhatóan teljesen terhelhető lesz. Szintén a tervek szerint zajlik a három hónappal ezelőtt vállműtéten átesett Walfisch Mercédesz rehabilitációja, aki szintén a csapattal készül már, de a labdás gyakorlatok nagy részétől el van még tiltva. Az első foglalkozás ismerkedéssel kezdődött, majd a bemelegítést követően ráhangolódásképpen hajtós floorball meccseket játszottak a lányok, végül közös ebéddel zárult az első nap.
Kedden és szerdán különböző fizikai tesztek és felmérések szerepelnek a programban, majd csütörtökön és pénteken 2-2 edzésen vesz részt a csapat, szombaton pedig egy bemutatóedzés zárja az első heti programot.
(Békéscsaba)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Női kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13