Csatlakozás

“Folytatni a jó sorozatot” – következik a második BL-állomása

Női BL

“Folytatni a jó sorozatot” – következik a második BL-állomása

Október 22-én Oroszországban, Rosztovban lép pályára a Győri Audi ETO KC csapata a Bajnokok Ligája csoportkör 2. fordulójában. A zöld-fehérek bajnoki meccset nem játszottak a héten, de már elég korán, csütörtökön útra keltek a távoli ellenfélhez.

Jó hangulatban készült a csapat a Rosztov elleni idegenbeli fellépésre. A csapat a Midtjylland elleni győzelmet már „elfeledte”, és 100%-os koncentráltsággal készült a Rosztov ellen.

„Győzni szeretnénk, de nagyon kemény meccs lesz, teljes koncentráltság kell, több mint amit a Midtjylland ellen hazai pályán mutattunk. A védekezésünk lehet a siker kulcsa. Láttam a Rosztov eső meccsét, de az egy teljesen más összecsapás volt a Bukarest ellen, mint most lesz, abból nem szabad kiindulni. Katrine ellen rég léptem pályára, remélem, én örülhetek majd szombaton a meccs után, de persze azt is várom, hogy újra találkozzunk.” – nyilatkozta Görbicz Anita.

„Az első BL meccset el kell feledni, sokkal nehezebb ellenfél vár most ránk. Megerősödött a nyáron az orosz csapat, ráadásul sokat is kell utaznunk, ezek azért megnehezíthetik a dolgunkat, de igyekszünk minden külső körülményt kizárni. Magunkra kell koncentrálni, ez lehet a siker kulcsa számunkra – vázolta a helyzetet Ambros Martín. – Az hogy egyes játékosok jól ismerik egymást nem hinném, hogy számítana. A jobban felkészült, a jobban koncentrált csapat fogja majd elhagyni a pályát győztesen. Hazai pályán javítani akarnak, ez biztos. Arra kell törekednünk, hogy inkább egyéni megoldásokban próbáljanak játszani, a csapatjátékukat kell megakasztanunk. A csapat jó munkát végzett a héten, betegségét követően Puhalák Szidónia is csatlakozott a kerethez.”

A találkozó magyar idő szerint október 22-én, szombaton 15:00-kor kezdődik.
A rangadót élőben a Sport TV közvetíti.

Bajnokok Ligája, csoportmérkőzés, 2. forduló
2016.10.22. 15:00 (magyar idő)
Rostov-Don – Győri Audi ETO KC

(Győr)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Női BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek