Csatlakozás

Idegenben is biztos siker!

Heidi Löke

Női BL

Idegenben is biztos siker!

Női BL.2.csoport 6. Forduló

IK.Savenhof (svéd)-Győri Audi ETO KC 18-26(6-13) Győr Ld.: Groot 6,Amorin 5,Korsós 4, Löke 3.

Magabiztosan kezdtek a lányok a svéd ellenfél ellen, az előretolt védekezés nagyon hatékonynak bizonyult az első perctől kezdve. A svédek nem igazán találták meg az utat a kapu felé, mert hihetetlen lábmunkával dolgoztak az ETO-lányok. Grimsbö is hozzátette a magáét a kapuban, így az első félidőben mindössze hat gólt kaptunk. Támadásban változatos volt a játékunk, és szépen eloszlottak a gólok, betaláltunk szélről, átlövésből és beállóból is, mindkét beállósunk hatékonyan dolgozott. Gyors ellentámadásokból is sikeresek voltunk, így szép játékot tudtunk mutatni az ellenfél kapuja előtt.

A második félidő nagyon jól indult, de néhányszor percekre kihagyott a koncentrációnk, és ezt a Savehof kíméletlenül megtorolta. Eladott labdák gyors ellentámadások során, kihagyott hétnéteresek miatt hosszabb gólcsendjeink is voltak, emiatt a támadásokból nem hoztuk ki a maximumot. Védekezésben viszont összességében hatékonyak voltak a lányok, amelyet a kevés kapott gól is bizonyít.

Ambros Martín nyilatkozata: “Jó kis BL-meccs volt a mai, a találkozó és a győzelmünk kulcsa a védekezés volt. A sérülésből visszatérő játékosoknak lehetőséget tudtam adni, pályára lépett mindenki, és ez fontos nekünk, mert hosszú még a szezon, és végig bírni kell. Örömmel vettem, hogy Misi is újra játszani tudott, és a kihagyás után nagyon elégedett voltam a teljesítményével. Sajnos Bódi Bernadett nem tudta folytatni a játékot, bízunk benne hogy nem komoly a sérülése, az első diagnózisok erre utalnak, de véglegeset majd csak a komolyabb vizsgálatok után tudunk mondani.”

(Győri Audi ETO KC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Női BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek