Csatlakozás

Sztármentés a Fradi-meccs előtt a Valceánál

Női BL

Sztármentés a Fradi-meccs előtt a Valceánál

A BL–csoportkör ötödik fordulójában az FTC szombaton Dabason fogadja a CS Oltchim Ramnicu Valceát. A sorsdöntő találkozóra minden belépő elkelt. Győzelme esetén a magyar csapat a legjobb négy közé juthat — ám ez igaz a címvédő ellenfélre is A román együttest mintegy 150 szurkoló kíséri el.
Új hír, hogy a Valcea együttese meg tudott egyezni a szerződése felbontását indítványozó klasszisok közül Alexandrina Barbosával és Silvia Navarróval, így ők biztosan ott lesznek a Ferencváros elleni mérkőzésen. A komoly anyagi gondokkal küszködő Valcea több kulcsjátékosa fizetésével is tartozik. A francia Armandine Leynaud távozott is, és aláírt a macedón Vardar Szkopjéhoz. A következő két kézilabdázó, akiknek kérdésessé vált a maradása, a kapus Silvia Navarro és Alexandrina Barbosa (mindketten spanyolok). Velük azonban sikerült megállapodni így ők (egyelőre) maradnak a Valceában. Legközelebb Ionela Stancával (március 6-áig) és Allison Pineau-val (március 12-éig) kell megegyezni.
A Valcea arra számít, hogy Bukarest város nemsokára elfogadásra kerülő költségvetéséből kap forrásokat, valamint arra is, hogy bejut a BL elődöntőjébe, amivel több szponzori bevételt szerez a csapat.

A csoport állása: 1. Ljubljana 6 pont (114-103), 2. FTC 6 (113-113), 3. Valcea 4, 4. Zvenyigorod 0
A csoportok első két helyezettjei jutnak az áprilisi elődöntőbe.

 

Fotó www.princessdesign.net

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Női BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek