Csatlakozás

Női MK-sorsolás

Férfi kézilabda

Női MK-sorsolás

Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását. A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, a győztesek vehetnek részt a 2016. április 30.-május 1. között sorra kerülő négyes döntőbe. 
 
Női Magyar Kupa, negyeddöntő párositása:
Győri Audi ETO-Ipress Center Vác
EUbility Group Békéscsaba–Fehérvár KC
Siófok KC-FTC Rail Cargo Hungaria
MTK Budapest-ÉRD

Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását. A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, a győztesek jutnak be a 2016. április 30.-május 1. között sorra kerülő négyes döntőbe. A mérkőzések hivatalos játéknapja: 2016. február 10.

Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását. A négyes döntőbe jutásért Orosháza-Mezőkövesd és Csurgó-Balatonfüred találkozókra kerül sor. A 2014-2015. évi férfi NB I 1-2. helyezettjei,

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását. A négyes döntőbe jutásért Orosháza-Mezőkövesd és Csurgó-Balatonfüred találkozókra kerül sor. A 2014-2015. évi férfi NB I 1-2. helyezettjei, az MVM Veszprém és a MOL Pick Szeged a négyes döntőben kapcsolódnak be a küzdelmekbe. A negyeddöntők hivatalos játéknapja február 3-a. Férfi Magyar Kupa, negyeddöntők:
Orosháza Linamar-Mezőkövesd
Csurgó-Balatonfüred

Az elöl álló csapatok a mérkőzések pályaválasztói.

A négyes döntőre 2016. április 2-3-án kerül sor.

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek