Csatlakozás

A nagy visszatérő

Női NB I

A nagy visszatérő

A Győri Audi ETO KC játékosa, Tomori Zsuzsanna 2017 októberében, a magyar válogatott Fehéroroszország elleni EB-selejtezőjén szenvedett térdsérülést.

Az operációt követő rehabilitációs időszak leteltével a játékos, csapata edzéseinek immár aktív résztvevőjeként napról napra egyre jobban halad – a szombati bajnoki összecsapáson már bevetésre kész!
Valóban igazi nagy visszatérőként emlegethetjük Tomori Zsuzsannát(30 éves), a zöld-fehérek átlövőjét, akit a 2016/2017-es kézilabdás szezonhoz hasonlóan sajnálatos módon idén sem került el sportsérülés. Zsuzsi a műtét óta eltelt időszakban keményen dolgozott, hogy mihamarabb felépüljön és teljes értékű játékosként ismét pályára léphessen csapata színeiben. A kitartó munkának köszönhetően a győri játékos a soron következő magyar bajnoki találkozón – 2017. december 30-án (szombaton) 18 órakor Kecskeméten kezdődően – már az utazó keret tagjai között tudhatja magát.

„Nagyon örülök, hogy problémamentesen, rendben haladt a térdsérülésemet követő rehabilitáció, s hogy végre csatlakozni tudtam a többiekhez. A mai tréningre mindenki visszaérkezett Győrbe – a sérülteket leszámítva – és készülünk az előttünk álló újabb kihívásokra”– melyekből most már Zsuzsi is minél aktívabban szeretné kivenni a részét. „A térdem szerencsére egyre jobban bírja a terhelést, remélem, hogy a játékba is hasonlóan gyorsan sikerül visszailleszkednem, késznek érzem magam a feladatra. Szombaton utazom is a csapattal Kecskemétre, remélem, kapok is játéklehetőséget.” – nyilatkozta Tomori Zsuzsanna.

A karácsonyi szünetet követően december 28-án már jócskán zajlott a munka a zöld-fehér együttes háza táján, hiszen közeleg a szombati bajnoki mérkőzés, ahol idegenben a Kecskemét csapata ellen kell helyt állniuk.

(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Női NB I

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek