Csatlakozás

Horváth Roland interjú a sorsolásról és a lányok látogatásról

Női NB I

Horváth Roland interjú a sorsolásról és a lányok látogatásról

A Siófok KC-val kapcsolatos hír, hogy megtörtént a 2016/2017-es NB I-es női bajnokság sorsolása a Magyar Kézilabda Szövetségben, valamint három idén szerződtetett játékosunk is a Déli úti munkacsarnokban járt. Horváth Roland vezető edző nyilatkozott az előbb említett eseményekkel kapcsolatban.
A sorsolásról:

” Elégedettek vagyunk a sorsolással, habár nagyon erős ellenfél ellen kezdünk az Érd személyében. Úgy gondolom, hogy jó csapatunk lesz. Minden első mérkőzés nehéz, de hazai pályán, saját közönségünk előtt képesek lehetünk arra, hogy megadjuk a megfelelő alaphangot a bajnokságra. Az első öt fordulóban tisztább képet kaphatunk majd az erőviszonyokról, hiszen az Érddel, a Dunaújvárossal, a Fehérvárral és a Váccal is megmérkőzünk majd. ”

Estelle, Chloé és Andela látogatásáról:

” Nagyon fontos volt, hogy a felkészülés megkezdése előtt találkozzunk velük, megismerjük őket személyesen is és ők is képet kapjanak az új szakmai stábról és annak elképzeléseiről. Amikor legutóbb Siófokon jártak, akkor még más helyzet volt. El tudtuk intézni nekik a különböző adminisztrációs papírmunkákat, megkapták a következő időszak programját és az itt eltöltött idő alatt megismerkedhettek a várossal is. Andelára még vár néhány orvosi vizsgálat a térdével kapcsolatban, de eddig remekül halad a rehabilitációja. Ami a két francia válogatott lányt illeti, nyugodtan térhetnek vissza a válogatott edzőtáborába, a mérkőzéseiket követni fogjuk az olimpián és remélem csupa pozitív élménnyel térnek majd vissza hozzánk. Mindhárman fontos láncszemei lesznek a csapatnak.”

(Siófok)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Női NB I

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek