Csatlakozás

Közlemény

Női NB I

Közlemény

A DKKA vezetése, munkatársai és játékosai mély megdöbbenéssel és csalódottsággal állnak az érdi EHF Kupa mérkőzéssel kapcsolatban történt események előtt.

 

Kedves Szurkolóink!

A vendég szektorban helyet foglaló nézők egy csoportja a találkozó alatt, után és a Központi Sporttelepre visszatérve példátlan verbális és teátrális agresszióval támadt a csapat tagjaira, sportszakembereire. Megengedhetetlen kifejezésekkel illették fiatal játékosainkat, fenyegető légkört teremtettek, ami elfogadhatatlan számunkra.

Akadémiánk megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít szurkolóink kiszolgálására, a különböző csoportokkal való kapcsolat ápolására. Ennek számtalan megható emlékét őrizzük az emlékkönyvekben és a szívünkben. Anyagi lehetőségeinkhez képest a kiemelt nemzetközi és hazai mérkőzésekre kedvezményes, vagy ingyenes buszokat indítottunk, találkozókat szerveztünk, kisebb ajándékokkal kedveskedtünk. A történtek ellenére is úgy gondoljuk, hogy a nagy lelátón helyet foglaló szurkolóink többsége értékeli törekvéseinket, szereti a csapatot, és sokan évtizedek óta tartanak ki mellettünk jóban-rosszban.

A sport a nemes küzdelemről szól, amelyben benne van a siker és a kudarc lehetősége is. Aki ezeket nem tudja méltósággal kezelni, az nem szurkoló és nem való sportpályára. A jogos kritika természetes része a versenysportnak, de a mocskolódásnak, trágárságnak nincs helye egy fiatalokat nevelő sportszervezetnél.

Mivel a kialakult helyzet rendezése hosszabb időt vesz igénybe, a következő mérkőzések biztonságos és sportszerű lebonyolításának érdekében a 2016/17-es szezonra kiadott törzsszurkolói kártyák érvényességét felfüggesztjük, az eredményjelző alatti szektort pedig nem nyitjuk meg. A találkozókra mindenkinek a főbejáraton, érvényes bérlet, vagy jegy felmutatásával lehet belépni, a házirend szigorú betartása mellett.

Őszintén reméljük, hogy kényszerű intézkedésünk megértésre talál, a vétlen szurkolóinknak okozott kellemetlenségért pedig elnézést kérünk. Bízunk benne, hogy egy izgalmas és színvonalas EHF kupa visszavágóval tudjuk enyhíteni a mögöttünk hagyott szomorú este emlékét.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Női NB I

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Folytatás Tatabányán?

Szerző 2020-02-09
Oguntoye Viktória

Átigazolási hírek

Irány Szlovákia?

Szerző 2020-02-09