Csatlakozás

Tovább dübörög az ETO-henger

Győri Audi ETO

Női BL

Tovább dübörög az ETO-henger

Esélyeshez méltó módon győzte le a dán Larvikot a Győri Audi ETO KC, ezzel már bejutott a BL legjobb négy együttese közé.

A Győri Audi ETO KC 15-13-as félidős állást követően 30–24-re nyert hazai pályán a dán Larvik ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, ezzel biztosította helyét az elődöntőben. A címvédő Podgorica 20–20-as döntetlent játszott a Randers vendégeként, így a magyar csapat két fordulóval a vége előtt már megnyerte középdöntős csoportját.

A győri együttes továbbra is százszázalékos, nagyon magabiztosan szerepelt eddig, ráadásul az előző körben, idegenben is verte 24-18-ra a Larvikot.

A győriek gólszerzői: Amorim 7, Lekics 5, Görbicz 4 (1), Löke 4, Szepesi 3, Rédei-Soós 2, Radicsevics 2, Orbán 2, Sirján 1.

Ők mondták

Ambros Martin vezetőedző (Győr): „A dániai győzelmünk ellenére ma is maximális  teljesítményt kellett nyújtanunk. Elégedett vagyok a csapattal, mert rengeteget dolgozott a mai mérkőzésen is. Ajándéknak tekintem, hogy ezzel a győzelemmel bejutottunk az elődöntőbe, ezt teljesen megérdemelt a csapat. Ennek ellenére nem kezeljük pihenésképpen a további mérkőzéseket, nem spekulálunk, ezután is maximális teljesítményt fogunk nyújtani.”

Ole Gustav Gjekstad vezetőedző (Larvik): „Győzni jöttünk Magyarországra, azonban sok hibát követtünk el. Ezek után célunk a csoportban a második hely, és ha ez sikerül, akkor a Győrrel találkozhatunk még az idei BL-ben.”

A csoport állása: 1. Győr 8 pont, 2. Larvik 4, 3. Podgorica 3, 4. Randers 1 pont.

Hozzászólások

Továbbiak innen: Női BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek